Corporate headshots

Professionele portretten worden, door de populariteit van sites zoals LinkedIn, Facebook en Google+, steeds belangrijker.  De eerste impressie is vaak bepalend in de keuze of een bezoeker de rest van uw profiel of website wil lezen.  Een goed zakelijk portret is van onschatbare waarde, het is het uithangbord van uw bedrijf.

 

Projectie van beelden.

Met mijn apparatuur kan ik teksten en afbeeldingen in een foto schilderen.  Het grote verschil met een nabewerking in photoshop is dat ik hier effectief beelden met licht maak en die dus ook een interactie hebben met de omgeving.  Met deze techniek gaat het licht ook voor reflecties zorgen in de omgeving of een voorwerp (auto, ...)

Er zit ook een stukje magie in het maken van een lightpainting foto om toeschouwers het beeld niet zien maar het wel op de camera verschijnt.

Light painting kan je ook best omschrijven als graffiti met licht 

Een mogelijk toepassing is het plaatsen van logo's in het straatbeeld voor een activatie campagne van een product of bedrijf.

 

 

 

Animaties

Met de techniek van lightpainting kunnen we ook animaties maken die kunnen gebruikt worden voor website banners, GIF's of als onderdeel van een commercial of bedrijfsfilm.